SHBA, ja dollaret qe nuk zhvleresohen

04/05/2009 12:35

Nje lloj e ke monedhe eshte duke u shperndare ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes.

Behet fjale per nje lloj dollari i cili thuhet se nuk zhvleftesohet asnjehere dhe qe ka nje vlere te jashtezakonshme per koleksionistet.
 
Nga ethet e arit tani kane nisur ethet e monedhave. Sot po shihet cdo parajse e mundshme per investime me qellim qe pasurite te mos e humbin vleren.

Keshtu, kasafortat me 4100 monedha te shndritshme nuk kane per t’u pare shume gjate ne horizont, ndaj per 72 ore telefonatat e para do te kene perfitime.

Kjo eshte nje strehez e sigurte ekonomike qe nuk e humb asnjehere vleren. Mes monedhave ndodhen edhe 100 dollare te arte amerikane.

Top Channel