Rama: Bashkojuni nismes “Nje qytetar, nje peme”

20/01/2009 13:15

Kreu i bashkise  Edi Rama ka ndalur ne rrugen “Ndre Mjeda”, jo vetem per te vijuar nismen e tij “Nje peme, nje qytetar” por edhe per t’i bere thirrje bizneseve dhe qytetareve qe t’i bashkohen kesaj nisme qe do te permiresoje ndjeshem mjedisin ku ne jetojme.

Ne kete rruge do te mbillen 70 peme te llojit rrap dekorativ dhe deri ne fund te muajit shkurt do te perfundoje mbjellja e 3 mije pemeve dekorative te llojeve te ndryshme.

Deri me sot, jane mbjelle me peme disa prej rrugeve te qytetit te Tiranes dhe vlen per t’u theksuar se nismes i jane bashkuar edhe biznesmene.

Top Channel