Koncerti per Obamen, zgjatet lista e kengetareve

13/01/2009 12:35

Shtohet lista e kengetareve qe do te marrin pjese ne koncertin qe do te realizohet me rastin e betimit te presidentit Barack Obama.

Beyonce, U2 dhe Bruce Springsteen do te bashkohen me Stevie Wonder, Usher, Mary J Blige dhe Sheryl Crow ne evenimentin e 18 janarit ne Lincoln Memorial ne Washington DC. Tekstet historike do te lexohen nga kengetarja Queen Latifah dhe aktoret Jamie Foxx dhe Denzel Washington.

Ne koncert do te jete i pranishem edhe vete presidenti. Sipas organizatoreve, koncerti do te fokusohet ne unifikimin e vendit. Nuk do te jete si nje showbiz, pasi here pas here do te kujtohen emrat e medhenj te historise, presidentet qe udhehoqen vendin ne kohera te veshtira. Kengetaret pjesemarres do te kendojne kenge, qe i pershtaten ceremonise.

Top Channel