StarTop

Ide të reja në teknologji, shpikje, aplikacione, sipërmarrje inovatore dhe ato që i ndihmojnë në rrugën drejt suksesit. Një projekt i Fondacionit Mediatik Dritan Hoxha me mbështejten e Ministrisë së Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes.