Festa e fetare e serbëve në monumentin Memorial të Gazimestanit, Policia e Kosovës shton kontrollet tek qytetarët dhe makinat

28/06/2024 12:18

Në monumentin Memorial të Gazimestanit, për festën e serbëve, Vidovdanin, Policia e Kosovës ka shtuar numrin e pjesëtarëve të saj për kontrolle të qytetarëve që do ndjekin ceremoninë.

Në hyrje, janë duke u kontrolluar për veshje me simbole nacionaliste.

Poshtë rrugës po ashtu, nga njësite tjera të Policisë së Kosovë, janë duke u kontrolluar edhe makinat.

Top Channel