Protesta e tretë e opozitës para bashkisë së Tiranës është shoqëruar nga momente tensioni.

Qytetarët të cilët i janë përgjigjur thirrjes së Rithemelimit kanë qëlluar me bojë, pampersa dhe mollë godinën.

Dhjetëra forca policie kanë rrethuar godinën për të siguruar rendin para bashkisë.

Top Channel