Monika Kryemadhi ka lëshuar gojën gjatë fjalës së saj të mbajtur në Komitetin Drejtues Kombëtar, teksa tha se “nuk më rruhet për SPAK e burgun”.

“Shumë prej jush u thuhet distancohuni nga Monika se do shkojë në burg, u them nuk më rruhet as për burgun as për SPAK. Sa kam parë kumbulla e fara luledielli të tilla në këto 30 vjet si puna e këtyre do hyjnë e do dalin sa të duash”, tha Kryemadhi.

“A do ta propozojë Meta Cakën? Se është krahinalizëm! A do ta propozojë një skraparli tjetër? Musabelliu do jetë anëtarë i komitetit se krahinalizëm është… është unë kam merita më shumë se ca të tjerë, por statuti të përjashton…

Propozimet e mia për pikën 70 do ia paraqes konventës kombëtare. Tashmë që morëm propozimet i kemi dhe më të sakta për t’i paraqitur dhe pse hermetizimi për të shpëtuar nga spiunët e SPAK ishte shumë i madh, më në fund i morëm të dhënat…”, u shpreh ajo teksa ironizonte Metën.

 

Top Channel