Kampionë në Kickbox! Ekipi i Apollonisë merr trofeun në kampionatin e fundit

17/04/2024 15:36

Puna dhe pasioni shpërblehet.

Ky është rasti i ekipit të kick boksit, pranë klubit shumësportesh “Apollonia”, i cili në aktivitetin e fundit u shpall kampion mes disa ekipeve pjesëmarrëse në kampionat.

Për trajnerin Marsel Dhima është përkushtimi dhe puna e përditshme që ka sjellë këtë rezultat, teksa gjatë viteve ka patur arritje të spikatura në kampionate Ballkanike dhe Europiane.

Endrit Nuhaj i shpallur kampion në aktivitetin e fundit tregon se si u bë pjesë e këtij ekipi ndërsa ndihet mirë që është pjesë e një grupi të apasionuar, ku falë punës ka arritur edhe objektivat e vet sportive.

Pranë klubit janë regjistruar edhe disa vajza duke mposhtur edhe paragjykimet për ashpërsinë e këtij sporti.

Sportistët kërkojnë me tepër mbështetje për ekipin si nga ana materiale, pasi kampionët janë ambasadorët më të mirë të qytetit, por edhe të vendit tonë.

Top Channel