Basha nga Këshilli i Evropës: Nesër votohet për anëtarësimin e Kosovës në KE dhe mbi propozimin tim për konfiskimin e aseteve ruse

15/04/2024 11:02

Kryetari i PD, Lulzim Basha ndodhet në Këshillin e Europës këtë të hënë.

Ai thotë se nesër votohet për anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Europës si dhe mbi propozimin tim për konfiskimin e aseteve shtetërore ruse dhe përdorimin e tyre për rindërtimin e Ukrainës.

“Përshëndetje nga Këshilli i Europës. Nis java e vendimeve të mëdha: nesër votohet për anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Europës si dhe mbi propozimin tim për konfiskimin e aseteve shtetërore ruse dhe përdorimin e tyre për rindërtimin e Ukrainës”, tha Basha.

 

 

Top Channel