Prokurori i Përgjithshëm, Olsian Çela takim me homologun spanjoll, bashkëpunim në hetimet e përbashkëta dhe ato financiare

13/04/2024 14:07
Takimi i Prokurorit të Përgjithshëm, Olsian Çela me homologun spanjoll

Ditën e premte u zhvillua në ambjentet e Prokurorisë së Përgjithshme një takim mes Prokurorit të Përgjithshëm, Olsian Çela dhe Prokurorit të Përgjithshëm të Spanjës, Alvaro Garcia Ortiz.

Takimi u fokusua në ecurinë e deritanishme të bashkëpunimit, që u vlerësua pozitivisht, si dhe nevojën për zgjerimin e mëtejshëm të tij në kuadër të hetimeve të përbashkëta, hetimeve financiare dhe ekzekutimit të shpejtë të letërporosive përmes kontakteve të drejtpërdrejta.

Në takim mori pjesë edhe ambasadori i Mbretërisë së Spanjës në Shqipëri, Alvaro Zenedo Zalba.

Top Channel