Thirrja e Berishës në komisionin hetimor të TIMS, Gjylameti: Do hetojmë institucionin, jo individin! Duhet të vijë nëse…

08/04/2024 12:37

Gjylameti: Është rasti të jeni pak më seriozë, nuk ka nevojë të na tërheqë veshin njeri, kemi përgjegjësi më të madhe dhe këtë e kemi treguar, kur bëj ironi ma mbaj për të tillë. Kur unë ngrita këtë shqetësim, re ngrita për çfarë ka ndodhur në 2 gusht të 2023 dhe jo për të hetuar kryeministra, ministra por sipas ligji e përcakton dhe ligji e keni në nenin 15 planin hetimor e propozojnë ekspertët që duhet t’i votojmë së bashku , nuk e kam problem të thërras zotin Berisha ku gjatë hetimit lind nevoja që të thërritet, do hetojmë institucionin, jo individin, duhet të vijë pasi del e nevojshme nga hetimi. Ironinë mos e kthe në të vërtetë, mos e shit si kalorës të pafajësisë.

Top Channel