U shkarkua nga detyra prokurori i Dibrës, Urim Buci, Këshilli i Lartë i Prokurorisë mbledhje urgjente! Vendos drejtues të përkohshëm Abaz Muçën

27/02/2024 13:48

Këshilli i Lartë i Prokurorisë u mblodh me urgjencë ditën e sotme në orën 12:30 dhe vendosi caktimin e përkohshëm të prokurorit Abaz Muça si drejtues për një afat 3 mujor, në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë të Juridiksionit të Përgjithshëm Dibër.

Ky vendim u mor pas shkarkimit dje nga KPA-ja të drejtuesit Urim Buci.

Top Channel