Ushtria izraelite thirrje qytetarëve në Gazën jugore: Mos lëvizni në veri!

24/11/2023 10:00

Ushtria izraelite u ka thënë njerëzve në Gazën jugore që të mos lëvizin në veri, me forcat e saj që kufizojnë udhëtimin nga veriu në jug në vetëm një rrugë.

“Është e mundur të lëvizësh nga veriu i Rripit në jug të tij nëpërmjet rrugës Salah Eddine. Lëvizja e banorëve nga jugu i Rripit në veri nuk do të lejohet në asnjë mënyrë,” ka shkruar zëdhënësi arab i Forcave të Mbrojtjes të Izraelit, Avichay Adraee, në platformën e mediave sociale X.

Fletushkat dyshohet se u hodhën gjithashtu nga ushtria izraelite mbi pjesë të Rripit të Gazës me njoftimin, sipas videos së shpërndarë nga qyteti i Khan Younis dhe njerëzve në mediat sociale që shpërndajnë foto të fletushkave. 

Top Channel