Efektivët shqiptarë mbyllin me sukses misionin në Greqi/ Rama: Po kthehen në atdhe krenarë për kontributin

06/09/2023 13:53

Kryeministri Rama ka njoftuar se ka përfunduar me sukses misioni i efektivëve shqiptarë, në Greqi ku po kontribuonin për fikjen e zjarreve.

Me anë të një postimi në Facebook, Rama shprehet se ata u angazhuan në operacionet e ndihmës për shuarjen e zjarreve dhe që po kthehen në atdhe me detyrën të kryer, e me ndjenjën e krenarisë për kontributin e tyre në ndihmë të popullit mik grek në një moment të vështirë

Top Channel