Juridiku shpall fituesit! Publikohet lista e kandidatëve që do të ndjekin studimet në Fakultetin e Drejtësisë

26/08/2023 12:52

Universiteti i Tiranës ka bërë publike listat e maturantëve fitues për vitin e ri akademik 2023- 2024.

Më poshtë është publikuar lista me emrat e maturantëve fitues në këtë fakultet, ku secili mund të verifikojë nëpërmjet ID përkatëse, numrin e pikëve të grumbulluara në bazë të kritereve të përcaktuara.

Kuotat e pranimit për këtë vit akademik janë 640. Studentët jo fitues duhet të jenë të kujdesshëm dhe të verifikojnë lëvizjen e vijës së kuqe (pragun e pranimit në fakultete) pas regjistrimeve të para.

Lista paraprake e fituesve.

 

Top Channel