Fotolajm/ Kiev, të porsamartuarit vizitojnë ekspozitën e automjeteve ushtarake ruse të shkatërruara

21/08/2023 16:21

Një nuse dhe dhëndrri në Kiev kanë kaluar një pjesë të ditës së tyre të dasmës duke vizituar një ekspozitë të automjeteve ushtarake ruse të shkatërruara. 

Tanket janë ekspozuar përpara Ditës së Pavarësisë së Ukrainës të enjten.

Top Channel