Pogradeci është një prej qyteteve turistike më të frekuentuara gjatë stinës së nxehtë dhe këtë vit janë të shumtë ata që e kanë zgjedhur.  

Qyteti liqenor mbetet i frekuentuar më së shumti nga pushuesit e moshës mbi 50 vjeç të cilët këtë verë kanë në dispozicion hapësira publike dhe një infrastrukturë komode.

7 plazhe publike dhe 400 çadra janë vendosur në dispozicion nga bashkia e Pogradecit për ata të cilët zgjedhin që ditët e nxehta t’i kalojnë buzë liqenit të Ohrit, çka duket se pushuesve u ka lënë një shije të mirë krahas çmimeve të arsyeshme që Pogradeci ka.

Përveç qytetit, edhe operatorët turistikë në Tushemisht që këtë verë u kushtëzuan nga punimet për ndërtimin e rrugës, me përfundimin e saj tani janë gati për ti pritur pushuesit të cilët mund të shijojnë plazhin, kulinarinë dhe një sërë aktivitetesh që gjallërojnë mbrëmjet e tyre.

Top Channel