Takimi i përfaqësuesve të shteteve të QUINT-it, me kryeministrin Albin Kurti ka përfunduar.

Nga ky takim doli zëvendës ambasadorja e SHBA-ve në Kosovë, Alyson Grunder, ambasadori i Gjermanisë, Jorn Rohde, ambasadori Francës dhe shefi i zyrës se BE-së, Tomas Szyunog.

Përfaqësuesit e shteteve të QUINIT nuk u deklaruan për medie.

Top Channel