Video/ “Kosova është zemra e Serbisë”, protestuesit serbë provokojnë shqiptarët pranë komunave në veri

29/05/2023 10:26

Serbët në veri të Kosovës, në notë proteste po këndojnë këngë nacionaliste, ku thuhet se Kosova është zemra e Serbisë.

Me dorë në zemër, ata janë mbledhur pranë komunave dhe bëjnë thirrje duke thënë se Kosova është Serbi.

Pak më herët protestuesit serbë kanë tentuar të hyjnë me forcë në brendësi të ambienteve të komunave në veri të Kosovës, ndërsa katër kryetarët e zgjedhur po zhvillojnë takim me ambasadorin amerikan në Kosovë Jeff Hovenier.

Top Channel