Fotot/ Letrat dhe vizatimet e fëmijëve nga Prishtina do të dërgohen në Hagë

30/03/2023 12:56

Drejtoresha e Arsimit në Komunën e Prishtinës, Besianë Musmurati njofton se sot se do të dërgojnë në Hagë, për ushtarët e UÇK-së disa nga letrat dhe vizatimet e fëmijëve të Prishtinës për luftën në Kosovë.

Pas ligjëratave të ushtarëve të UÇK-së në disa prej shkollave të Prishtinës, Musmurati thotë se fëmijët kanë bërë punime të ndryshme, të cilat i kanë shpërndarë në OVL të UÇK-së.

Disa prej tyre po i dërgojmë tek liderët e UÇK-së që po mbahen në Hagë”, ka Musmurati në Facebook.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel