A jeni gati të përjetoni një ngjarje astrologjike që mund të përjetohet vetëm një herë në jetë?

Më 23 mars, Plutoni, Planeti i Shkatërrimit, Vdekjes dhe Rilindjes, po lëviz nga Bricjapi dhe po hyn në shenjën inteligjente të Ujorit. Hera e fundit që Plutoni ishte në Ujor ishte nga viti 1778 deri në 1798 – me planetin që iu deshën 248 vjet për të bërë rrugën e tij përmes zodiakut.

Ujori sundon teknologjinë, inovacionin, internetin dhe kolektivin, kështu që ne do të shohim disa ndryshime brenda atyre fushave specifike.

 “Ky cikël 20-vjeçar do të lidhet me zbulimet e mëdha shkencore, mjekësore dhe teknologjike, si dhe me eksplorimin e hapësirës dhe të mësuarit më shumë rreth jetës përtej Tokës”, thotë Campos.

Për 20 vitet e ardhshme, Plutoni do të ekspozojë shenjën hije të Ujorit, sipas Narayana Montúfar , astrologe e lartë për Astrology.com.

“Do të na mësojë se të jetosh vazhdimisht i kyçur në një ekran është i keq për shëndetin dhe ndjenjën e mirëqenies”, thotë ajo.

Ujori është shenja e drejtësisë sociale që i sheh të gjithë njerëzit si të barabartë. Plutoni në Ujor do të sjellë revolucion në mbarë botën – diçka që është shumë e nevojshme.

Ky kalim gjithashtu mund të sjellë një ndjenjë të re dhe të na frymëzojë të kërkojmë mënyra më kreative dhe inovative për të ecur përpara.

Top Channel