Mund të duket sikur të qenit tepër tërheqës e çon jetën tuaj në një nivel krejtësisht të ri.

Gjithçka duket se u jepet këtyre njerëzve në një pjatë argjendi,  zbritje, gjëra falas dhe madje edhe punë. Është gjithashtu më e lehtë të gjesh një të dashur kur je i këndshëm për syrin. Besoni apo jo, edhe njerëzit e bukur luftojnë dhe kanë probleme, edhe pse mund të japin përshtypjen e kundërt.

  1. Bukuria e tyre është frikësuese.

Është shumë më e lehtë të flasësh me një vajzë të thjeshtë sesa me një supermodele mahnitëse që duket se është shumë lart teje. Djemtë janë në ankth të flasin me gra të bukura, ndërsa vajzat kërkojnë burra me pamje mesatare. Përdoruesit meshkuj të Reddit e shpjegojnë këtë duke thënë se shmangin të flasin me vajza të bukura për të mbrojtur veten nga refuzimi dhe dëmtimi i vetëbesimit. Ata supozojnë se një vajzë që është e bukur do refuzojë, kështu që nuk ia vlen as të provohet.

  1. Ata shihen si mashtrues të mundshëm.

Meshkujt dhe vajzat e bukura cilësohen si lojtarë dhe është e vështirë të mbash një lidhje me dike shumë të bukur sepse je gjithë kohës xheloz ose xheloze. Këto janë vetëm disa gjëra që mund të kalojnë në mendjen e njerëzve kur ata takojnë një njeri të bukur. Disa mund të shqetësohen nëse i dashuri i tyre i bukur do të qëndrojë besnik. Djemtë më pak tërheqës i bëjnë gratë të ndihen më të vlerësuara.

  1. Të gjithë mendojnë se një vajzë apo një djalë i bukur është i lidhur.

Për shumicën e njerëzve, është e vështirë të besohet se një person tërheqës mund të jetë beqar. Djemtë dhe vajzat as që e mendojnë të krijojnë afrimitet me dikë që i pëlqen duke menduar se mund të jetë i/e lidhur. Edhe nëse ata mësojnë që dikush që i pëlqen nuk ka një lidhje, përsëri janë në luftë sepse frikësohen nga bukuria e tyre.

  1. Probleme me besimin.

Vajzat tërheqëse janë të shqetësuara se të dashurit e tyre mund t’i përdorin ato vetëm për t’u dukur para miqve të tij. Në fund të fundit, njerëzit e bukur shpesh gjykohen për pamjen dhe njerëzit mund të harrojnë personalitetin e tyre.

  1. Njerëzit e bukur shihen si snob.

Kjo është e vërtetë nëse ata janë të turpshëm dhe tërheqës në të njëjtën kohë. Një përdorues i Reddit tregoi një histori: Unë dola për të ndihmuar një mik me një ngjarje dhe ai më prezantoi me shumë njerëz që punonin në panair. Bisedova me ta, pastaj u ula në një vend ku nuk do të shqetësoja askënd, pasi ata ishin të zënë duke u marrë punët e tyre. Dikur më vonë, shoku im më tha që të gjithë mendonin se isha arrogante, sepse u ula larg nga të gjithë.

Top Channel