Në qarkun Korçë gjatë natës ka pasur reshje shiu dhe dëbore
me intesitet mesatar.

Reshjet kanë qenë në formë dëbore në kuotën +1300 m, rruga e Dardhës km 9-km 12, trashësia deri 10 cm.

Në akset rrugore nacionale dhe turistike qarkullimi i mjeteve bëhet pa probleme.

Rekomandohet përdorimi i gomave dimërore gjatë kësaj periudhe. Kontraktorët janë në gatishmëri për mirëmbajtjen e rrugëve.

Top Channel