Të jesh i vetmuar dhe të ndjehesh i vetmuar janë dy gjëra të ndryshme.

Vetmia është një ndjenjë në të cilën njerëzit zakonisht ndjejnë një boshllëk të thellë brenda tyre edhe nëse janë rreth të tjerëve. Që nga pengesa për të shpjeguar veten e tyre tek mospasja e një lidhjeje të rëndësishme me të tjerët, mund të ketë shumë faktorë që kontribuojnë në ndjenja të tilla. Ndërsa disa njerëz mund të përballen pa mundim me ndjenjën e zbrazëtisë, disa janë emocionalisht të dobët dhe nuk mund të qëndrojnë të fortë ndaj vetmisë së tyre. Këta njerëz gjithmonë përfundojnë duke marrë vendime të gabuara vetëm për të përmbushur vetminë e tyre dhe më pas pendohen për të. Me ndihmën e astrologjisë, këtu ju sjellim një listë të shenjave të zodiakut që janë jashtëzakonisht të këqija në trajtimin e vetmisë.

 Virgjëresha

Të njohur për perfeksionizmin e tyre, Virgjëreshat janë gjithmonë në kërkim për të gjetur gabime në punën e kryer nga të tjerët. Ndonjëherë, ata madje ankohen për gjëra aq shumë saqë shpesh i largojnë njerëzit nga jeta e tyre. Ata nuk mund të përballojnë izolimin dhe shpesh përfundojnë duke marrë vendime të pamatura për të mbushur boshllëkun në jetën e tyre.

Gaforrja

Të njohur si të varur emocionalisht, Gaforret shpesh përfundojnë duke qenë vetëm pasi zhyten thellë në ‘ujin’ e tyre  emocional shumë shpejt. Ata kërkojnë siguri nga të tjerët dhe ndonjëherë shfaqen keq, kështu që lëndohen shpesh. Për shkak të anës së tyre të fortë emocionale dhe të ndjeshme, ata nuk mund të përballojnë vetminë dhe rezultojnë të zbresin në një gërshetim të thellë të telasheve.

Peshqit

Të shquar për personalitetin e tyre vetëmohues, njerëzit e lindur në Peshqit janë të ndjeshëm dhe kanë potencialin të përballen me lëndimin duke u futur në botën e tyre imagjinative. Ata krijojnë skenarë të rremë në kokën e tyre dhe gjithmonë supozojnë aspektin e sajuar të problemit. Pasi kthehen në realitetin e ashpër, ata izolohen nga bota dhe marrin vendimin e gabuar për të jetuar me frikë.

Bricjapi

Izolimi i tyre zakonisht vjen nga jeta e tyre e orientuar drejt karrierës. Ata nuk e lënë botën të shohë anën e tyre emocionale dhe e bëjnë veten shumë të ngurtë nga jashtë. Për më tepër, ata angazhohen në punë dhe ambicie, kështu që ata shkëputen nga të dashurit e tyre.

Disa njerëz i zë paniku nga mendimi i vetmisë. Ata gjithmonë kanë nevojë për shpinën e dikujt për ta mbajtur veten të lumtur dhe të kënaqur për shkak të cenueshmërisë së tyre.

Top Channel