Mesazhi kundër abuzimeve seksuale/ Stiluar në pelerinën e përfaqësues së Shqipërisë në Miss Universe

07/01/2023 12:21

Adela Osmani nëpërmjet veprës së saj do të jetë pjesë e konkursit Miss Universe, që do të mbahet në Neë Orleans gjatë këtij muaji.

Pelerina e përfaqësueses sonë Deta Kokomani është pikturuar sipas konceptit që lidhet me abuzimet seksuale më vajzat e mitura.

Kjo pelerinë do të jetë pjesë ne ecjen e pasarelës së të gjithave misave, dhe frymëzimi erdhi gjatë një proteste.

Ky është mesazhi që Adela Osmani ka zgjedhur të përcjellë nga Shqipëria në Shtet e Bashkuara të Amerikës. Adela Osmani njihet si piktorja pa penel, por që kësaj herë nuk ka pikturuar mbi një telajo por në pëlhurë.

Top Channel