Shkarkohet nga detyra zv/ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë

27/12/2022 18:41

Zëvendësministër i Infrastrukturës dhe Energjisë, Gjergji Simaku është shkarkuar nga detyra.

Vendimi është miratuar këtë të martë në mbledhjen e Këshillit të Ministrave.

Gjergji Simaku ka mbajtur postin e zëvendësministrit në Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë që prej muajit dhjetor 2020.

 

Top Channel