Nenad Rashiç emërohet ministër për Komunitete dhe Kthim në Kosovë

01/12/2022 10:22

Kryetari i Partisë Demokratike Progresive, Nenad Rashiç , është emëruar sot Ministër për Komunitete dhe Kthim në Qeverinë e Kosovës.

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar sot, z. Nenad Rashiç , Ministër për Komunitete dhe Kthim në Qeverinë e Republikës së Kosovës.

Kryeministri Kurti e uroi z. Rashiç për detyrën dhe përgjegjësitë e reja institucionale në Republikën e Kosovës.

Rashiç ka zëvendësuar Goran Rakiç, gati një muaj pas dorëheqjes së tij

Top Channel