“Të ndarë, por të pashkëputur”, ekspozita e arkivit shtetëror shqiptar dhe atij kosovar në Prekaz

28/11/2022 09:34

Ekspozita e Arkivit Shtetëror të Shqipërisë dhe Agjencisë së Arkivit të Kosovës është hapur sot në Prekaz në nder të Ditës së Flamurit.

“Të ndarë, por të pashkëputur”, titullohet kjo ekspozitë që realizohet në bashkëpunim të dy arkivave, me rastin e 110-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë.

Top Channel