Trafik kilometrik është krijuar ditën e sotme në unazën e Elbasanit, ku dhjetëra makina janë “bllokuar” në radhë.

Ky trafik është krijuar si pasojë e “dyndjes” së qytetarëve, të cilët po zhvendosen drejt juglindjes dhe vendeve fqinje për të festuar festat e Nëntorit.

Elbasani vuan mungesën e një By-Pass dhe trafiku është i bllokuar nga metalurgjia e deri ne Labinot

Top Channel