Djegja e gomave për të përfituar telat që kanë brenda ka krijuar një re tymi që ka mbuluar zonën e Jallisë së Nartës.

Shpesh herë në këtë zonë, jo shumë larg qytetit të Vlorës, persona të papërgjegjshëm që përfitojnë telat nga djegia e gomave të përdoruara, krijojnë një masakër mjedisore nga tymi toksik që lëshojnë në ajër gomat e djegura. Banorët e fshatit Nartë janë ankuar në polici për këta persona që pothuajse çdo ditë i mbledhin dhe i djegin gomat e përdoruara.

Top Channel