Banorët e lagjes “5 Maji” në Elbasan kanë protestuar pas aksidentit të rëndë një ditë më parë ku një mjet goditi një fëmijë 4 vjeç në derën e shtëpisë.

Banorët kërkuan shtimin e sigurisë në rrugë me vendosjen e pengesave të shpejtësisë në rruge dhe shtim të sinjalistikës.

Sipas tyre aksidentet në këtë segment janë të shpeshta.

Segmenti rrugor u bë problematik për shkak të shpejtësisë së lëvizjes së mjeteve pas rikonstruksionit të rrugës. Pasditen e së mërkurës një mjet me shpejtësi aksidentoi një fëmijë 4 vjeç duke e plagosur rëndë.

 

 

Top Channel