Bojkoti i pedagogëve në universitetin e Korçës vijon , ndërsa jemi në ditën e tretë të protestës.

Pedagogët shprehen të zhgënjyer nga ana e qeverisë.

Pjesëmarrja sot ka qenë e ulët me rreth 10 pedagogë e ndërkohë pedagogët u kanë bëjnë thirrje kolegëve t’i bashkohen protestës.

Pedagogët i kanë dërguar nëntë kërkesa qeverisë.

Ata po zhvillojnë protesta pasi kërkojnë dyfishimin e pagave, ndërsa shprehen se nuk u mjafton rritja 7% nga buxheti i shtetit dhe 8% nga vetë universiteti.

Top Channel