Drejtori i Drejtorisë së Arsimit në Komunën e Fushë Kosovës, Samir Shahini ka dhënë dorëheqje nga kjo pozitë.
Përmes një postimi në Facebook, Shahini ka njoftuar të premten se arsyet që e çuan të marrë këtë vendim janë personale dhe “pak profesionale”.
Për këto të fundit, ka thënë se është informuar kryetari i komunës.

“Dua të kërkoj mirëkuptimin tuaj nëse nuk mund të i përgjigjem secilit e secilës nga ju me sqarime në email, mesazha, e telefonata”, ka shkruar Shahini.

Top Channel