Shkolla pa oborr dhe pa portë, qytetari denoncon rastin në “Ti Raporton”

07/10/2022 18:30

Një qytetar denoncon në “Ti Raporton” mungesën e oborrit në shkollën ku mëson fëmija i tij.

Shkolla “Mustafa Greblleshi”, sipas tij, nuk ka as oborr, dhe as portë.

“Shkolla ndodhet në rrugën ‘Shefqet Ndroqi’, 100 metër nga spitali Sanatorium. Ky oborr shkolle sot në vitin 2022 nuk më duket normal. Vetëm fëmijët tanë nuk kanë oborr shkolla është pa portë”, shkruan ai.

Top Channel