Dita pa makina jep efektet pozitive, përmirësohet cilësia e ajrit në Tiranë

02/10/2022 16:31

Nisma e Bashkisë së Tiranës për “Ditën pa makina”, është reflektuar edhe në përmirësimin e cilësisë së ajrit.

Kryetari i Bashkisë, Erion Veliaj, ka publikuar të dhënat për kryeqytetin shqiptar, ku cilësia e ajrit në Tiranë vlerësohet shumë e mirë me 9. Ndërkaq, një vëmendje, Bashkia e Tiranës i ka kushtuar dhe transportit alternativ, duke përfshirë jo vetëm autobusët elektrikë, por dhe shtrirjen e korsive të biçikletave.

Top Channel