Burra që veshin fustane! Meshkujt e showbiz-it që guxojnë me outfit-in e tyre (Fotot)

02/10/2022 21:20

Fustane, fustane dhe më shumë meshkuj që veshin fustane.

Nga fustanet te fundet, të shumtë janë meshkujt që përgjatë dekadave kanë ngritur zgjedhjet e tyre të modës duke shtuar këto veshje stereotipike femërore në përzgjedhjet e tyre.

Duke e bërë këtë, ata janë rebeluar kundër standardeve kulturore në lidhje me pritshmëritë gjinore, duke qenë të gjitha të vërteta me veten dhe stilin e tyre. Ndërsa bota evoluon në mënyrë progresive për sa i përket pranimit të ideve dhe stileve të jetesës jokonformuese, fustanet lëkundëse të meshkujve janë bërë më të zakonshme për medien kohët e fundit.

Aq sa një burrë që vesh një fustan është një deklaratë në vetvete, gjë që nuk duhet të jetë gjithsesi, mund të ketë një rëndësi më të thellë për disa. Mirëpo le të shqyrtojmë se cilët janë këta burra që kanë guxuar të sfidojnë rregullat e pashkruara dhe të habisin me zgjedhjet që bëjnë në veshjet e tyre.

FOTO GALERI
1/9
Sam Smith

Top Channel