“Regional Youth Chess Festival”, festë dhe lojëra për fëmijët në datat 25-28 gusht

25/08/2022 20:40

Një aktivitet i ri për fëmijët ofrohet në kryeqytet nga data 25 deri në 28 gusht.

‘Shoqata e Mjeshtrave Albania’, në bashkëpunim me “Albanian Chess Federation” organizon një sërë aktivitetesh për fëmijët nën 18 vjeç.

Eventi do të mbahet në “National Sport Resort”, në rrugën Siri Kodra në Tiranë dhe premton surpriza dhe shumë argëtim për të vegjëlit.

FOTO GALERI
1/4

Top Channel