Detaje nga arrestimet në Portin e Durrësit/ Mungonin 49 arka në kontejner, çfarë deklaruan punonjësit

17/07/2022 11:47

49 arka mungonin në kontejnerin me banane në Portin e Durrësit.

Kontejneri ka qenë i mbivendosur mbi një tjetër kontenier kur është konstatuar i hapur.

Punonjësit e sigurisë kanë mohuar përfshirjen në këtë rast. Ata pretendojnë se kontejneri ka ardhur i hapur pasi është e pamundur qe te hapej dhe shkarkohej pa u vënë re nga ata apo nga kamerat e sigurisë.

Policia dyshon se ka ndodhur natën prandaj ka arrestuar punonjësit turnit të natës.

Top Channel