SPAK tërheq dokumentet e sterilizimit dhe chekup-it në spitalet e vendit/ Katër prej tyre s’i kthejnë përgjigje Prokurorisë së Posaçme

14/06/2022 10:07

SPAK tërheq dokumentet e sterilizimit dhe chekup në spitalet vendit.

Burime për bëjnë me dije se katër spitale nuk i kanë kthyer përgjigje SPAK duke mos i sjellë dokumentet mbi shërbimet që kryejnë, sasitë dhe pagesat e bëra për koncesionaret që kanë fituar tenderin.

Sipas informacioneve nga grupi hetimor ata kanë afat për kthimin e përgjigjeve deri në fund të kësaj jave, dhe nëse një gjë e tillë nuk ndodh atëherë ata do përballen me drejtësinë për pengimin e veprimeve hetimore, thanë burime të sigurta.

Top Channel