Zonja e parë ukrainase Olena Zelenska ka dhënë një intervistë përkrah bashkëshortit të saj së fundmi, që ishte edhe një rast i mirë për ta takuar atë e për të ndenjur ca çaste pranë tij.

Në një video të shkurtër gjatë intervistë, ajo thotë se askush nuk mund ta marrë burrin e saj nga ajo, madje as lufta nuk do e largonte atë nga Zelensky.

Ajo tha se prej dy muajsh e gjysmë ka pasur mundësi të rralla që të komunikojë me bashkëshortin e saj dhe kjo intervistë ishte një rast i mirë për të të pinin një çaj bashkë.

Top Channel