Mjekë vullnetarë në Vlorë, 65 amerikanë ofrojnë vizita dhe ilaçe falas

20/05/2022 15:27

Qindra qytetarë rrinë në rradhë me orë të tëra për tu vizituar nga mjekët e huaj me mision jo vetëm mjekësor por dhe fetar në Vlorë

Sot është dita e fundit që rreth 65 mjekë amerikanë vizitojnë por edhe japin ilace falas në Vlorë. Përfaqësuesi i ekipit amerikan doktor Daniel Johns  problemet më të mëdha që kanë zbuluar janë me gjakun, zemrën sytë e dhëmbët.

“Ngremë të tilla klinika në të gjithë botën . këtu mjekët janë vullnetarë se duan të ndihmojnë njerëzit dhe të tregojnë dashurinë e zotit. po  vizitojmë mbi 300 vetë në ditë.  këtu po na kërkojnë më shumë doktorin e syve”

Më të shumtë janë pensionistët që thonë se një vizitë tek okulisti dhe blerja e syzeve u kushtojnë sa një muaj pension, ndërsa  po i marr falas nga mjekët amerikanë.

Top Channel