Në episodin e 11-të në shtëpinë prej xhami do të jenë Ëndërrtjerrësit e kohërave moderne.

Për vitet e fundit në Top Channel në qendër të vëmendjes janë rrjetet sociale dhe miliona klikimet nga Youtube.

Në këtë takim të “Ëndërrrtjerrësit” do të flitet mbi programet që kanë thyer rekordet e shikueshmërisë online.

Të ftuar do të jenë Bora Zemani, Olsa Muhameti, Ervin Kurti, Erjona Rusi, Flori Gjini, Fatma Haxhialiu, Alesia Bami, Fjoralba Ponari, Argjira Spanca dhe Graciano Tagani.

Top Channel