Lufta në Ukrainë, dy korridore humanitare këtë të dielë

27/03/2022 09:27

Dy korridore humanitare janë rënë dakord për këtë të dielë, sipas zëvendëskryeministrit të Ukrainës.

Ministrja Iryna Vereshchuk tha se korridoret do të shkojnë nga rajonet e Luhansk dhe Donetsk dhe do të përfshijnë edhe persona që largohen nga Mariupol me makina.

 

Top Channel