Pas akuzave të ish konkurentes së Përputhen Shqipe Hysenajt, për dyshimet mbi lidhjen e Brunos dhe Florjanës, çifti i dalë nga ‘Përputhen’, kanë dhëne detaje të reja në lidhje me planet e tyre për të ardhmen e lidhjes.

Në mënyrë që të tregojë se Shqipja e ka gabim atë që thotë, Bruno zbuloi se kanë plane serioze për fejesë e martesë.

Bruno: Ke besuar ndonjëherë në marrëdhënie ti o Shqipe?

Shqipja: Unë kam çjerrë masakt e personave që nuk janë kuptuar nga askush, jo më juve që ju njoh me ‘erë’

Bruno: Je paguar për lojën e dedektives? Kemi plane serioze për të ardhmen, do ti tregojmë

Top Channel