Dy konkurrentët e ‘përputhen, Ana dhE Bruno, që dolën çift një javë më parë nga emisioni, ishin të ftuar ditën e sotme në programin ‘E diell’.

Gjatë një sfide që iu dha në rubrikën ‘Dielli dhe Hëna”, Anës iu kërkua të thoshte se cilat ishin gjërat që nuk i pëlqenin Brunos tek ajo.

Nevina: Veprimi që Bruno urren më shumë tek ti?

Ana: Bruno ka shumë veprime që nuk i pëlqen tek unë. Disa në fakt. Doja të bëja diçka po më është bllokuar nuk hyj dot live. Nuk i pëlqen kur unë hyj live në tik-tok. Unë e bëj nuk e kam problem por Brunos nuk i p[ëlqejnë ca gjëra aty

Top Channel