Nesër mbahen zgjedhjet për organet drejtuese të Dhomës Vendore Tiranë, ja kush kandidon për pozicionin e kryetarit

25/03/2022 10:15

Ditën e nesërme, Dhoma e Avokatëve të Shqipërisë njofton do të zhvillohen zgjedhjet për organet drejtuese të Dhomës Vendore Tiranë.

Zgjedhjet fillojnë nga ora 8.00 – 18.00 në ambientet e Muzeut Kombëtar.

Kandidaturat për pozicionin e Kryetarit të Dhomës Vendore Tiranë, të miratuara nga Komisioni Zgjedhor pranë Dhomës së Avokatëve të Shqipërisë, janë:

Av. EDMOND PETRAJ

Av. FATMIR   BRAKA

Av. LEDIO      BRAHO

Av. SAIMIR    VISHAJ

Dhoma e Avokatëve të Shqipërisë i bën thirrje avokatëve, anëtarë të Dhomës Vendore Tiranë, të marrin pjesë në procesin e votimit të pajisur me kartën e anëtarësisë të avokatit, 2022 dhe NIPT.

Top Channel