“Nuk më legalizojnë pronën”/ Emigranti kthehet nga Greqia: Më zvarrisin sepse nuk kam njohje në kadastër

24/03/2022 12:45

Gëzim Duka endet poshtë e lartë prej muajsh në kadastrën e Fierit.

Ai do të legalizojë tokën që ka marrë në vitin 1997 nga komuna e atëhershme për të ndërtuar një fabrikë mielli në fshatin Luar. Fabrikën e la dhe iu drejtua Greqisë. Sot kthehet për të bërë dokumentet e truallit.

Duka thotë se ka përmbushur çdo kërkesë që prej muajit gusht por  punë nuk po mbaron

Një pronar nga një fshat i Fierit dhe prej vitesh emigrant në Greqi nuk ka njohje nëpër zyrat shtetërore dhe nuk i dihet sa do të vazhdojë të endet dyerve vendore të institucionit të drejtuar prej Artan Lames,  ku thotë se sa herë shkon e gënjejnë dhe e mashtrojnë.

Top Channel