Sanksionet ndaj Rusisë po ndikojnë tek rusët, të cilët po përballen me krizën më të rëndë ekonomike në 20 vitet e fundit.

Në Pokrov, një qytet me 17,000 banorë rreth 60 milje në lindje të Moskës, sheqeri është shitur në shumë dyqane.

Sky news shkruan se banorët udhëtojnë me orë të tëra për të kërkuar sheqer, pasi nuk ka më rezerva. Mungesë ka pasur edhe për shumë produkteve të tjera, për shkak të sanksioneve nga BE dhe SHBA.

Top Channel