Një vatër e madhe zjarri është shfaqur në fshatin Vajkal të bashkisë Bulqizë ku po rrezikon banesat.

Pranë vatrës së zjarrit janë edhe varrezat që rrezikohen.

Zjarrfikësja ka mbërritur në vendngjarje dhe po punon për shuarjen e flakëve, por po përhapen me shpejtësi prej erës.

Edhe banorët po përpiqen ta fikin vetë me mjete primitive.

Top Channel