Dita e martë, ashtu si sot, është parashikuar si “Dita pa makina”, ku automjetet do të pezullohen për një afat të përcaktuar kohor nga ora 09:00 deri në 15:00.

Për shkak të bllokimit të rrugëve nga aktivitete të ndryshme, do të devijohet edhe iternerai i lëvizjes së linjave urbane.

Linjat që kalojnë në rrugën “Abdi Toptani” do të devijohen në rrugën “Ibrahim Rrugova”, me drejtim në bulevardin “Bajram Curri”;

Linja “Tirana e Re” do të devijohet te sheshi “Willson” dhe te “UFO”.

Top Channel